top of page

Ori K-doo bon geven met de feestdagen?


Verschillende formules zijn mogelijk! * Iemand een proeflesje K-doo doen? * Samen met 2 personen anderhalf uur genieten van elkaar en in het bijzijn van deze edele viervoeters? Dit kan vanaf 2018 bij EQuiLIBRE!

Dus wil je je partner, kind, moeder, vader, beste vriend of vriendin verrassen met een speciale ervaring, koop dan deze bon en geniet! Binnen een rustig kader leer je eerst hoe we kunnen communiceren met paarden en leer je de principes als liefdevol leider aan de hand van grondoefeningen. Op basis van wederzijds respect creëer je een onmiddellijke verbondenheid waardoor je de magie van het paard leert vatten.

In een notendop leer je ook hoe je evenwicht vindt vanuit je eigen zwaartekracht en gaan we op wandeling in een landelijke omgeving onder veilige (aan de hand-) begeleiding van een deskundig paardenkenner. Deze bon richt zich voornamelijk tot de onervaren en beginnende ruiters.

Wil je als gevorderde ruiter ook een wandeling maken, volg je best eerst een aantal lessen zodat we je rijkunsten beter kunnen inschatten en je het gepaste paard kunnen bezorgen ;-)

Als afsluiter is het ook mogelijk te klinken met een glaasje cava naast of op het paard.

We kijken uit naar jullie komst!

Bel, mail gerust voor meer info! annelore@eq-libre.com 0478 302 494


bottom of page