top of page

EQuiLIBRE I VZW FOXtrots verhuisde naar een zalig, groene locatie te Bavegem.

In november verhuisde ik samen met mijn lieverds naar Bavegem. Een prachtige gemeente met een rustige, groene locatie op een boogscheut van de E40 en toch midden in de natuur. Een plek waar rustig gecoacht kan worden en waar mensen een laadpunt vinden. Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. Je kan er terecht voor loopbaancoaching, de pure equicoaching of een mengvorm van beiden. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig. Er wordt gewerkt aan vertrouwen in deze edele viervoeters indien je geen kennis hebt. Paarden bieden een meerwaarde bovenop andere coachingsvormen omdat geweten is na wetenschappelijk onderzoek dat ze hartslag en ademhaling kunnen waarnemen. Ik ken mijn paarden door en door en op deze wijze merk ik sneller dan andere begeleiders aan welke onderwerpen er best wordt gewerkt. Ik zie ze als mijn tovenaars die het beste in elke mens naar boven haalt! Ontdek dus je (paarden-)kracht en laat je coachen. Bel +32 478 302 494 of mail naar annelore@eq-libre.com


bottom of page