top of page
56496383_2262008997452786_3312903662057029632_n.JPG

Ik ben een gecertificeerde Loopbaan (equi-) coach VIVES en UA) (loopbaangeluk erkend door VDAB) en orthopedagoge (Hogeschool Gent). Sinds 2013 help ik mensen voornamelijk uit de regio tussen Aalst en Gent in het bereiken van zowel hun professionele als persoonlijke doelen. De essentie van mijn werk bestaat uit het faciliteren van zelfgroei door middel van het helpen identificeren van de belangrijkste uitdagingen en tegenslagen in je leven zodat je deze met vertrouwen kunt overwinnen. Ik ben gespecialiseerd in het samenstellen van gepersonaliseerde plannen en voorzie daarbij hulpmiddelen die je verder helpen en je begeleiden in het bereiken van je gewenste doelen met of zonder de hulp van paarden. 
Na mijn 23 jaar ervaring binnen de sociale sector, jeugdwerk en onderwijs bundelde ik mijn kennis als (equi-) en loopbaancoach.

Vanuit mijn ervaring in het werken met kinderen, jongeren en professionelen die werken met doelgroepen uit zorg en onderwijs kreeg ik mijn missie zuiver. 
Voor het benaderen van Burn-outs, het omgaan met stress, het effect van opvoeding, het vinden van werk-privé balans, het aangeven van grenzen en zoveel meer wil ik mensen laten herbronnen en  opladen vanuit zijn natuurlijke eigenheid. Dicht bij de natuur. De locatie van het laadpunt in Bavegem werd dan ook om die reden gekozen. 
Je vindt er de rust van waaruit je zonder prikkels tot andere inzichten komt en waar je in een natuurlijke omgeving kan oefenen met gedragingen die je in het echte leven kunnen helpen. Van kinderen tot jongeren, tot volwassenen. Ook als vrijwilliger kan je hier terecht bij VZW foxTROTS. Deze organisatie is ook erkend als groene zorg initiatief en het VAPH. Mensen met een beperking kunnen hier terecht vanuit hun PAB, ook schoolgroepen zijn welkom.
Kortom op het laadpunt geven we zorg op maat. U kan hier meer info vinden onder de rubriek 'diensten'. 

590A5992.jpg
IMG_2951.HEIC
IMG_0092.HEIC
bottom of page