top of page

Bereik je doelen

Ondersteuning die wel degelijk een verschil maakt

64417651_377605232961193_2683454996279721984_n.jpg

Equicoaching

Equicoaching® is een ervaringsgerichte coachingsmethode waarbij u, met ondersteuning van uw coach en het paard, opzoek gaat naar de antwoorden op al uw vragen.  

Equicoaching® is denken, voelen en doen in het hier en nu.  Het antwoord op elke vraag ligt bij onszelf en het paard helpt ons tot dit inzicht te komen.  

 

Het paard is een spiegel die verschillende dynamieken voor u zal open leggen. De coach stelt op het juiste moment de juiste vragen en begeleid u zo naar uw einddoelstelling. 

48361034_292700494785001_6314803437926088704_n.jpg

Loopbaancoaching  Teamcoaching

Wil je meer uit dit leven halen! Jij bent gemotiveerd om concrete stappen te zetten maar toch heb jij iemand nodig die jou steunt en net dat duwtje geeft dat je nodig hebt!  Of jij wilt gewoon meer zelfvertrouwen hebben en veel assertiever zijn.

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je op een kruispunt in je bestaan? Zit je met vragen over het leven of je job waarop je maar geen antwoord vindt? Wil je je droombaan verwezenlijken en weet je in hemelsnaam niet hoe je moet beginnen? Wil je leren "nee" zeggen zonder je schuldig te voelen?

 

Elk individu bepaalt de werking van een bedrijf. Als jouw personeel zich goed voelt, gaat jouw bedrijf hier alleen maar de vruchten van plukken. Door de werkdruk komen burn-outs, depressies en ziekteverzuim veel meer voor. We hebben te weinig aandacht voor en leggen teveel druk op onze werknemers en onderschatten hiervan het gevolg.

Wat is het gevolg? Dat we extra kosten hebben omdat personeel wegvalt. 

 

Een coach in uw bedrijf kan samen met u door middel van eenvoudige wijzigingen werken aan een gezonde werkomgeving. 

Een coach kan iedere medewerker individueel coachen of in groepsverband en samen tot de succesfactoren komen. Mensen voelen zich beter en halen daardoor betere resultaten. 

En dus betekent dit een  beter bedrijfsresultaat.

Een coach zorgt voor het welzijn van elk individu! 

IMG_7571.HEIC

Kind - en jongerencoaching

Het leven voorziet ons van allerhande verrassingen en hoewel we de uitkomst niet voor elke situatie kunnen voorspellen, kunnen we wel controleren hoe we reageren op bepaalde situaties. In mijn coaching sessies leer je de dingen te aanvaarden en hoe je jouw keuzevrijheid kunt gebruiken in elke levenssituatie.

IMG_1696.HEIC
IMG_0389.HEIC
bottom of page